BUITENSCHOOLSE OPVANG

Ontspanning en gezelligheid: dat is het belangrijkste doel van onze buitenschoolse opvang. Wat is er leuker voor kinderen dan hun vrije tijd ongedwongen door te brengen met vriendjes en vriendinnetjes? Uiteraard met achtergrondbegeleiding van onze deskundige pedagogische medewerkers. Naast geborgenheid en plezier zorgen zij dagelijks voor een leuke, educatieve, sportieve en creatieve vrijetijdsbesteding die aansluit bij de leeftijd van het kind. Knutselen, lezen, de allernieuwste gezelschapsspelletjes, een sportprogramma en eigentijdse computerprogramma’s, begeleiding bij een schoolopdracht, uitstapjes tijdens schoolvakanties, hapjes bereiden of een playbackoptreden. Het kan allemaal.

Buitenschoolse opvang is opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Voor kinderen die de basisschool bezoeken bieden wij buitenschoolse opvang (BSO) na schooltijd, in de schoolvakanties en op studiedagen. Wij geven kinderen een vertrouwde, uitdagende plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze kunnen “thuiskomen” na schooltijd. Kinderen kunnen zelf kiezen welke activiteiten ze willen doen of dat ze juist willen ontspannen. 

Kinderen van dagopvang Puk blijven in hun vertrouwde omgeving; kinderen van andere opvangadressen verwelkomen wij met plezier op onze sfeervolle locatie in de Gerardusschool. Voor en na school geven wij uw kind graag een veilig en vertrouwd houvast. 

 

© 2021 Kinderdagverblijf PUK - Algemene voorwaarden - Privacyreglement - Disclaimer - Sitemap