BUITENSCHOOLSE OPVANG GROEPEN

Onze buitenschoolse opvang kent twee groepen:
De Boskabouters (4-7 jaar)
De Bosuilen (7-13 jaar)
Uiteraard met vaste pedagogisch medewerkers.
De samenstelling van de basisgroepen gebeurt op basis van leeftijd en beschikbaarheid. Hierbij houden we uiteraard rekening met specifieke wensen, zoals het plaatsen in een basisgroep bij klasgenootjes of vriendjes.

Sport BSO
Op BSO Puk worden dagelijks sport- en spelactiviteiten aangeboden. Elke maand wordt er een andere sport beoefenend en er worden wekelijks andere spelactiviteiten aangeboden.
Niet alle kinderen hebben dezelfde interesses, daarom worden de activiteiten voor een deel door de kinderen zelf bepaald. De pedagogisch medewerkers gaan met regelmaat in overleg met de kinderen en ontwikkelen plannen. Wij hechten veel waarde aan dit proces omdat de kinderen hierdoor hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen.

De sport wordt dagelijks Van 16.00 tot 17.15 uur beoefend. Afhankelijk van de sport en het weer wordt de sport BSO in de grote gymzaal of buiten beoefend.

Buitenruimte
De BSO beschikt over een volledig omheinde buitenspeelruimte van ruim 1000 m2. Op de speelplaats zijn twee grote zandbakken te vinden. Daarnaast zijn er op de buitenspeelplaats een grote klimslang, een speelhuis, een voetbalveldje, een basket en een fietsparcours welke volop kansen op spelen en ontdekken bieden. Er is volop buitenspeelgoed en ruimte, zodat er voldoende mogelijkheid tot beweging is.

Vakanties
Vakantiedagen zijn altijd bijzonder. Individuele inbreng van de kinderen legt de basis voor leuke en interessante activiteiten. Tijdens de vakantieperiode is het gezellig om samen uitstapjes te maken en om extra, leuke activiteiten te ondernemen. Vóór aanvang van de schoolvakantie krijgt u het vakantieprogramma zodat u hiermee rekening kunt houden.

Vervoer onder begeleiding
Veiligheid voor de kinderen staat bij ons voorop. Daarom halen vaste pedagogisch medewerkers de kinderen persoonlijk met de auto op nadat de school uit is.
Wij halen kinderen van de volgende scholen op:
-Willibrordusschool;
-Tijl Uilenspiegel:
-Heiakker.

Voorschoolse opvang
Vanaf 7.30 uur zijn onze pedagogisch medewerkers aanwezig. Met allerlei activiteiten zorgen zij ervoor dat uw kind zich amuseert. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw kind veilig en op tijd in de klas aanwezig is.

 

© 2021 Kinderdagverblijf PUK - Algemene voorwaarden - Privacyreglement - Disclaimer - Sitemap