DE GROEPEN

De peuteropvang vindt plaats in het BSO-lokaal van de Boskabouters op de Gerardusschool (Klingerveld 6).

Op de peuteropvang maken kinderen kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Ook leert het spelen en delen met andere peuters in de groep waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt. Tevens bieden we veel extra’s, zoals een VVE- programma (voor- en vroegschoolse educatie) en andere leerzame, leuke activiteiten. Ook stimuleren we uw kind in de emotionele en sociale ontwikkeling: Een goede voorbereiding op de basisschool.

Per groep worden maximaal zestien kinderen tussen twee en vier jaar opgevangen. De peuters staan onder de hoede van twee tot drie pedagogisch medewerkers.

Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud zijn welkom. Dat kunnen zowel kinderen zijn die later doorstromen naar de Gerardusschool als naar andere basisscholen.

VVE
De gemeente Deurne wil alle kinderen van twee tot vier jaar oud gebruik laten maken van een VVE-programma. Gezinnen die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, kunnen mogelijk gebruik maken van een subsidieregeling. Ook is er voor alle kinderen met een VVE-indicatie vanuit de gemeente een subsidieregeling.

Als u zich bij de peuteropvang/peuterspeelzaal wilt aanmelden of vragen heeft over de subsidie of VVE-indicatie dan kunt u contact op nemen met Cindy Gruijters of Susan Welten (aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) op telefoonnummer: 0493-843582 of via info@kdv-puk.nl.

Speelinloop
Op maandagochtend tijdens schoolweken zijn kinderen van 1 tot 2 jaar oud samen met hun ouders van harte welkom bij onze speelinloop. Dit is van 09:00 uur tot 10:00 uur. Tijdens de speelinloop kunnen kinderen met hun ouders deelnemen aan diverse activiteiten. Ouders hebben de gelegenheid om met elkaar te praten en de kinderen kunnen met elkaar spelen. Als u deel wilt nemen aan onze speelinloop, kunt u contact met ons opnemen om dit in te plannen.

© 2021 Kinderdagverblijf PUK - Algemene voorwaarden - Privacyreglement - Disclaimer - Sitemap