Peuteropvang

Peuteropvang

Vanaf maandag 19 augustus 2019 gaan wij starten met peuteropvang!

Op de peuteropvang/peuterspeelzaal maken kinderen kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Ook leert het spelen en delen met andere peuters in de groep waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt. Ook bieden we veel extra’s, zoals een VVE- programma (voor- en vroegschoolse educatie) en andere leerzame, leuke programma’s. Zo stimuleren we uw kind in de emotionele en sociale ontwikkeling: Een goede voorbereiding op de basisschool.

Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud zijn welkom. Dat kunnen zowel kinderen zijn die later doorstromen naar de Gerardusschool als naar andere basisscholen.

Locatie: Klingerveld 6 (Gerardusschool)

Openingstijden: Maandag- en donderdagochtend 8:45-11:45 uur

De peuteropvang vindt plaats in het BSO-lokaal van de Boskabouters. We gaan het lokaal geheel opnieuw inrichten. Er komen nieuwe meubels, spel en ontwikkelingsmaterialen zodat we er een nog leukere en een meer uitdagende omgeving voor de kinderen van kunnen maken.

Speelinloop
Op maandagochtend tijdens schoolweken zijn kinderen van 1 tot 2 jaar oud met hun ouders van harte welkom bij onze speelinloop. Dit is van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Tijdens de speelinloop kunnen kinderen met hun ouders deelnemen aan diverse activiteiten. Ouders hebben de gelegenheid om met elkaar te praten en de kinderen kunnen met elkaar spelen.

Als u deel wilt nemen aan onze speelinloop, kunt u contact met ons opnemen om dit in te plannen.

Tarieven 2019        

Dagindeling 

Inschrijfformulier