Oudercommissie

Kinderdagverblijf Puk beschikt over een oudercommissie. Deze overlegt een aantal keer per jaar met de directie over het interne beleid van de kinderopvang. Het gaat daarbij om zaken als de uitvoering van het pedagogisch beleidsplan, voedingsaangelegenheden en de Risico-Inventarisatie en Evaluatie Veiligheid en Gezondheid (RIE). De oudercommissie heeft op deze zaken adviesrecht. Daarnaast is de oudercommissie betrokken bij het organiseren van ouderavonden en/of feesten.

Ouders kunnen via de mail contact opnemen met de leden van de oudercommissie: oudercommissie@kdv-puk.nl.

De leden van de oudercommissie stellen zich graag aan u voor:

Even voorstellen: ik ben Lars Pronk en woon met mijn vrouw Nancy in het centrum
van Deurne. Onze dochter Lily gaat sinds mei 2016 op maandag en dinsdag met
veel plezier spelen op de Ukkie-groep. Dat ze met zoveel plezier naar Puk
gaat, bevestigt onze keuze voor Puk. Die keuze hebben we vooral gemaakt op basis
van de kleinschaligheid en horizontale groepen.

Sinds mei zit ik in de oudercommissie van Puk omdat ik graag bij het kinderdagverblijf
betrokken wilde zijn. In het dagelijks leven ben ik Algemeen jurist bij de gemeente Venray.
Ook vanuit het vak heb ik een interesse voor het reilen en zeilen bij een organisatie voor kinderopvang.

Als lid van de oudercommissie wil ik aanspreekpunt zijn voor ouders en sparringpartner
voor de houders van het dagverblijf.
In mijn vrije tijd (en als de kleine slaapt) ben ik lid van de bezwaarcommissies van enkele andere gemeenten, ga ik graag sporten, tuinieren of gewoon een leuke film kijken.

 

suzan2Mijn naam is Suzanne van den Bekerom-Reijneveld en ik woon samen met mijn zoon Daan (oktober 2014) en man Ruud in de Rijtse Vennen in Deurne. Daan gaat iedere dinsdag naar kinderdagverblijf Puk en heeft het heel erg naar zijn zin. Sinds november 2015 maak ik deel uit van de oudercommissie van Puk. Ik vind het erg leuk om hier deel van uit te maken en de belangen van ouders te kunnen behartigen. Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik als leerkracht van groep 3 op OBS Brandevoort in Helmond. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om lekker op pad te gaan met Daan. Daarnaast hockey ik in dames 2 van hockeyclub Nuenen en geef ik hockeytraining aan lichamelijk gehandicapte kinderen van 8 tot 18 jaar oud.

 

 

Hallo! Mijn naam is Jolanda Vriens en samen met Wil ben ik trotse ouder van Art (2015) en Doris (2016). Art en Doris komen 2,5 dag per week met veel plezier naar Puk. Doris gaat lekker knuffelen en rollebollen bij de Ukkies en Art spelen en ravotten bij de Pukkies. Wij zijn heel tevreden over Puk vanwege de kleinschaligheid, lieve en vertrouwde medewerkers en korte lijnen. Binnen Puk staat men open voor overleg en nieuwe ideeën, daarom leek het mij leuk om via de oudercommissie te kijken of ik mijn steentje kan bijdragen aan dit fijne kdv!

Heeft u als ouder interesse in het vertegenwoordigen van de groep ouders van kinderen die Kinderdagverblijf Puk bezoeken, dan kunt u uzelf aanmelden voor de oudercommissie via bovenstaand mailadres of een papier met daarop naam, mailadres en telefoonnummer in de ideeënbus deponeren.