Reacties van ouders
Petje af!

arrow

Vanaf maart 2011 gaat onze dochter Jans met veel plezier op maandag, dinsdag en donderdag naar de Pukkies bij KDV Puk. Of zoals ze zelf vaak zegt: Naar Ingeborg!
Sinds januari 2013 heeft Jans ook nog eens gezelschap van broer Ties, die bij de Ukkies speelt. Ook Ties vindt het totaal geen probleem om naar Puk, of zoals hij het noemt, Emmy te gaan.

De hele dag spelen met vriendjes en vriendinnetjes, fijne leidsters op een mooi, schoon, net en kindvriendelijk plekje. Wij als ouders vertrouwen onze grootste schatten graag iedere dag aan de uitstekende zorg van gemotiveerde en zorgzame medewerkers toe.

En dan nog alle leuke uitstapjes die de kindjes maken, naar de diertjes, naar de speeltuin, naar de treinen kijken, mee boodschappen doen. En de leuke activiteiten die kundig rondom allerlei wisselende thema’s gedaan worden.

Wij als ouders nemen ons petje af voor alle medewerkers van KDV Puk en hopen dat onze kindjes nog lang en gelukkig spelen!

Wilbert en Daniëlle van Lanen
Ouders van Jans (2010) en Ties (2012)

Hartelijkheid

arrow

Noura gaat nu ruim een jaar naar Puk.
Als we ’s ochtends binnenkomen gaat ze meteen spelen en heeft ze vaak geen tijd meer om te zwaaien. Ze vindt alles leuk en wil haar tijd ook niet verdoen met slapen… je zou es iets missen! Dat mijn dochter het goed heeft bij Puk bleek wel tijdens de jaarlijkse evaluatie: de leidster kon oprecht niks bedenken wat Noura NIET leuk vindt bij Puk!

Ik ben blij dat ik voor Puk heb gekozen. De korte lijntjes met de leidsters, de interesse over en weer en vooral de hartelijkheid waarmee je iedere keer weer begroet wordt, maken het makkelijk om met een goed gevoel mijn meisje bij hun achter te laten! En tussendoor op het werk even spieken op Facebook, naar de foto´s natuurlijk!

Zandbak & Glijbaan

arrow

Ons zoontje (1,5) heeft het erg naar zijn zin bij Puk! En papa en mama ook……
Het ziet er altijd gezellig uit, de leidsters zijn lief en belangstellend en er worden leuke thema’s georganiseerd. In het begin was het wel even wennen met halen en brengen, maar nu wil ons zoontje eigenlijk niet naar huis aan het einde van de dag. De zandbak en glijbaan zijn dan nog veel te leuk!

Kinderdagverblijf PUK

arrow

Kindvriendelijke opzet
Interessant voor de kids
Niemand is apart, iedereen wordt gelijk behandeld
Duidelijk zowel tegen ouder als kind
Enthousiaste pedagogisch medewerkers
Rust op momenten dat het nodig is
De kids gaan er graag naar toe
Alle juffen zijn top
Gezelligheid is er zeker
Verlegen zijn ze af en toe geweest
Er wordt veel geleerd aan de kids
Ruimtelijk, de kids kunnen er goed vooruit
Ben erg blij met de flexibiliteit
Lol hebben mijn kids, Niek is nu 4 en Wes 2, er altijd
IJs, af en toe bij mooi weer
Feestjes die heel leuk gevierd worden

Prettige communicatie
Uitstekend, meer kan ik er niet van zeggen
Kom gewoon naar Puk, een echte aanrader!

Sublieme begeleiding

arrow

Een goed jaar geleden zijn wij de trotse ouders geworden van ons zoon Xem. Nadat hij geboren was zijn wij heel snel op zoek gegaan naar kinderdagverblijf dat voldeed aan onze wensen. Wij hebben wel opa’s en oma’s die oppassen maar wij wilde graag dat Xem leerde omgaan met andere mensen en vooral kinderen. Wij zijn uiteindelijk bij Puk uitgekomen en tot op de dag van vandaag hebben wij er geen spijt van. Xem is er helemaal gelukkig ondanks dat hij het zelf nog niet kan zeggen. Je merkt het vooral aan zijn gedrag. Als ik hem breng heeft hij geen oog meer voor mama. Als ik nu zie hoe sociaal Xem is naar andere kinderen vind ik dat helemaal geweldig. De begeleiding bij Puk is ook zeer goed te noemen. Ze staan altijd klaar voor mededelingen, vragen of problemen. Xem heeft het eerste half jaar heel erg met zichzelf in de knoop gezeten en dit hebben wij ook aangegeven bij Puk. Samen met hun zijn wij er achter gekomen dat Xem veel sneller vooruit wilde dan normaal. Hij had uitdaging nodig. Hier hebben ze hem ook mee begeleid en gestimuleerd. Op dit moment rolt, tijgert, kruipt en loopt (bijna) Xem.

Ik kan nu alleen maar met de volgende woorden afsluiten: Puk ga zo door!!

Positiviteit

arrow

Onze dochter (Maud) en zoon (Stan) gaan een dag in de week naar Puk. Als we onze dochter op dinsdagochtend wakker maken is ze meteen vrolijk. Ze mag dan met Nol, Jans, Danique, Eefje en Maud spelen bij Puk. De leidsters geven veel aandacht aan de kinderen. Ze zijn altijd enthousiast en hebben vaak iets positiefs over onze kinderen te  vertellen tijdens het ophaalmoment. Ook het boekje, waarin genoteerd wordt wat de kinderen hebben meegemaakt die dag, vinden wij heel fijn! Wij zijn heel blij dat we voor KDV Puk hebben gekozen.

Ben en Annette Kühne

Persoonlijke aandacht

arrow

Vanaf het allereerste moment voelt Feline zich helemaal thuis bij Puk. Dit merken we al terwijl ze nog niet op de groep is. Toen ze nog wat kleiner was en nog in de maxi-cosi zat spartelde ze altijd hard met de beentjes zodra we binnen kwamen. Nu ze wat ouder is en ze al een aantal woordjes kan praten, zegt ze altijd heel enthousiast “Puk” zodra we de parkeerplaats op rijden!

Tijdens het uitzoeken van een kinderdagverblijf hebben we bewust voor Puk gekozen. Dit vanwege de kleinschaligheid met veel persoonlijke aandacht. Door de verticale groepen kunnen de baby’s en kinderen zich in hun eigen tempo ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat de ervaringen die Feline hier opdoet belangrijk zijn voor haar sociale ontwikkeling welke ze niet zou leren wanneer ze alleen naar Opa en Oma zou gaan.

Naast alle leuke activiteiten voor de kinderen, worden er af en toe ook interessante avonden voor ouders en grootouders georganiseerd.

We weten zeker dat ook onze jongste dochter Danique binnenkort met veel plezier naar Puk zal gaan!

Niels van Dijk en Joke Mestrom (ouders van Feline en Danique)

Kleinschaligheid

arrow

4 Jaar geleden gingen wij op zoek naar een kinderdagverblijf voor onze oudste. We keken rond in de regio en kwamen al snel uit bij Puk. Vooral de kleinschaligheid sprak ons aan. Onze eerste indruk was meteen goed en daar gingen we maar vanuit. Nou, het heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Inmiddels hebben wij 2 kinderen die 2 dagen in de week bij Puk mogen spelen. Onze kinderen gaan ’s morgens met plezier naar Puk en ’s avonds halen we moe maar voldaan op. De kleinschaligheid vinden wij nog steeds het grootste voordeel. De lijntjes zijn kort, Puk is laagdrempelig en je voelt je er snel thuis. Waar we vooral blij van worden zijn de lieve leidsters die er werken. 1 Voor 1 echte KANJERS! Woorden die binnenschieten als we denken aan de leidsters zijn: lief, enthousiast, professioneel, creatief en betrouwbaar. Puk is een kinderdagverblijf wat wij anderen zeker aan zouden raden.

Gericht op het kind

arrow

Eerlijk
Open
Meedenkend
Professioneel
Vriendelijk
Gastvrij
Strak beleid
Persoonlijk
Flexibel
Ondernemend
Kindvriendelijk
Alles in het belang van het kind
Alle aandacht voor het kind

Knuffelkont

arrow

Sinds afgelopen maart zit Krijn op KDV Puk. Hij heeft 2 jaar op een KDV elders gezeten. De overstap vonden wij erg spannend! Maar wat vindt hij het leuk!! Krijn voelde zich al snel thuis. Lekker knuffelen met de leidsters vindt hij erg fijn! Krijn is een echte knuffelkont! Hij vindt het geweldig om de baby’tjes te ‘knuffelen’. ‘s-Morgens voordat we hem brengen zegt hij al bij het ontbijt: “baby’s knuffelen”! Erg grappig is dat! We zijn heel erg blij met de overstap die we gemaakt hebben. Wat we erg positief vinden aan KDV Puk is het 2 maal daags fruit eten, het leuke boekje waarin staat wat er gedaan is op de dag, de leuke uitstapjes die ze maken, het meedenken met de ouders en de informatie die we krijgen over wat er allemaal gedaan wordt op het KDV. Ook de facebookpagina vinden wij geweldig! Zo leuk om ook op foto’s terug te zien wat er allemaal gedaan is! Je wordt als ouders enorm betrokken bij het thema wat er speelt en waar ze zich mee bezig houden. Wij zijn heel erg tevreden over KDV Puk!

Groetjes, Willem Manders en Sylvia Zander